Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AHIMSA MOSÓPARFÜMÖK (2.rész) - VÉLEMÉNYEK

AHIMSA MOSÓPARFÜMÖK (2.rész)  - VÉLEMÉNYEK

Mi is az a mosóparfüm?

Az AHIMSA mosóparfüm egy olyan öblítő helyettesítő termék, amely kis üvegben kerül forgalomba, így kevesebb a csomagolás és a hulladék. A könnyed tavaszi szellő illattól, a fűszeres Kasmír virágon át, a gyümölcsös barackig, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A próba csomag 10 ml-es üvegekben kapható, mely 15-20 mosáshoz elegendő adag, így bárki bártan kipróbálhatja ezt az egyedülálló terméket, mely remek alternatívája a hagyományos öblítőknek.

 

A mosóparfümöt egyik legkedvesebb hazai partnerünk, az Ahimsa Kozmetikai Kft. készíti. A cég 1996 óta TULASI (kozmetikumok) és AHIMSA (tisztítószerek) márkajelzés alatt bőrbarát termékeit, szigorúan növényi és ásványi alapanyagokból állítja elő. Kiemelten nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, amely megmutatkozik termékek egyszerű csomagolásában és a vegyszermentes gyártási technológiában.


Az illatolajok és a növényi alapú emulgeálószerek kombinációja csodálatos és friss illatúvá varázsolja ruháidat. Szuperkoncentrált, parfüm formula azt jelenti, hogy kevesebb műanyagot használnak fel a csomagolás során, így kevesebb hulladék keletkezik és mivel koncentráltak, csak kis mennyiségre van szükséged.


Az AHIMSA mosóparfümöt közvetlenül a palackból adagolhatod mosó parfümként, vagy könnyedén bekeverheted illatosított öblítővé. 10 ml körülbelül 20 mosást tesz lehetővé A kevesebb csomagolás sokkal kevesebb hulladékot jelent! Használd közvetlenül a palackból a ruhaneműid illatosítására, VAGY keverd össze 10%-os fehér ecettel, hogy saját ruhaöblítőt keverhess.

Mik a legfőbb előnyei a mosóparfüm használatának?

Olyan tömény, hogy csak 10-20 csepp kell mosásonként, és így kevesebb hulladék, kevesebb műanyag kerül felhasználásra. Könnyen szállítható és kisebb a karbonlábnyoma. Az illatanyagok illóolajok és természetazonos illatolajok, hogy a textileknek csodálatos illata legyen. szintetikus színezékektől mentes
+ Extra tipp: a víz illatosítására is használható padlómosáskor

Hogyan kell használni Öblítőként?

Egyszerűen keverj össze 10-20 csepp AHIMSA mosóparfümöt legfeljebb 100 ml ecettel, és öntsd az öblítőrekeszbe. Moss vele a szokásos módon. Az ecet a mosógépet is segít a vízkő oldásában és a textíliák színét is kiemeli! A vízkő beleragadhat a ruhák szálaiba, ami szürkéssé teszi a színeket és durva tapintásúvá teszi az anyagokat. Ne aggódj az ecet szaga miatt, nem fogod érezni a mosás végeztével.

Melyik a legkedveltebb mosóparfüm illat?

A rendelési listát évek óta a friss, Tavaszi szellő vezeti, pontosan a könnyed, virágos jegyei miatt.
Nagyon szorosan követi a Barack, mely a kisgyermekes családok kedvence. Gyakran kapjuk a visszajelzést, hogy nagyon szereti a család, ha teregetni kell, mert mindent beleng a gyümölcsös illat. Sokak kedvence az Aloe Vera, mert a vevőket idézve: “friss és zöld” az illata. A Kasmír virág számomra kissé fűszeres, orientális, míg a Levendula elnevezés magáért beszél. Új termék a kínálatunkban a Vizi liliom, mely egzotikus jelleget hordoz.

Miért választják a környezettudatos emberek az AHIMSA mosóparfümöt?

  • Kisebb a csomagolása, mint egy hagyományos öblítőnek, ezért jó alternatíva lehet azok számára, akik a műanyagmentességet helyezik előtérbe
  • Intenzív az illata, gazdaságos, hiszen csak pár cseppre van szükség belőle
  • Könnyebb szállítani és raktározni, így kicsi a karbonlábnyoma​
  • Természetes anyagokat tartalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a mosás alkalmával
    keletkezett szennyvíz kevésbé terhelje a környezetet
  • Ez a szürke víz locsolásra is felhasználható, ha biológiailag lebomló mosószert használunk, mint a nálunk kapjható AHIMSA mosószer

Mi a kedvenc vásárlói véleményetek a termékről?


Egy idősebb, hölgy vásárlónk büszkén mesélte, hogy a piacon megállították és faggatni kezdték a tömegben, hogy milyen parfümöt használ, mert isteni az illata! A legtöbb visszajelzést a fantasztikus illatok miatt kapjuk és a könnyű használhatóság miatt. Sokan el se tudják képzelni mi a csuda is ez a termék, amíg ki nem próbálják. Tapasztalataink szerint nem szoktak visszatérni a vásárlók a klasszikus öblítő szerekhez.

Extra előnye még a visszajelzések alapján, hogy a mosógép dobjának gumírozásánál felgyülemlő büdös és nyálkás anyag teljesen el szokott tűnni mosásról mosásra.

 

Összegezve


Nagyon szeretjük, mert jó az érzékeinknek, jó a környezetnek és jó a pénztárcánknak is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos tippek
Az oldal tetejére