BIO BLUMEN Vörös mustármag Mikrosaláta mag
A mustár legfontosabb hatóanyagai a nitrogén- és kéntartalmú, ún. mustárolaj-glikozidok, amelyek enzimek (például mirozin) hatására (víz vagy nyál jelenlétében) jellegzetes, csípős ízű cianátokra, allil mustárolajakra és nitrilre bomlanak. Összetevői növelik az étvágyat, jótékonyan segítik az emésztést, fokozzák a nyál- és emésztőnedvek termelését, szabályozzák az anyagcserét, csökkentik a vércukorszintet.
Mikrosaláták neveléséhez csak vízre és egy speciális szűrős tetejű edényre van szükség! Ajánljuk a BLUMEN csíráztató edényeinket!
Káposztafélékre jellemző fűszeres ízvilág. Nagyszerű saláták és egészséges tekercsek gazdagításához. Jól illik sajtokhoz, halakhoz és levesekhez.
BIOGAZDASÁGBÓL SZÁRMAZÓ
20 g = 5 adag