0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

BLUMEN Csíráztató üvegtál salátákhoz és mikrozöldségekhez

Cikkszám: BL68195

Csíráztató üvegedény

Esztétikus csíráztató edény zsázsa, rukkola, fehérrépa, retek, búza és mikrosaláták egyszerű termesztéséhez.

Méretei:

13 cm átmérőjű

6,5 cm magas

űrtartalma 720 ml

A mikrosaláták 4-40-szer több tápanyagot tartalmaznak, mint a kifejlett növények, K, C, és E vitaminban, luteinben és a béta-karotinban gazdagok. Legintenzívebb ízt a mikrosalátáktól kapunk. Felhasználásuk rendkívül sokrétű.

Mikrosaláták neveléséhez csak vízre és egy speciális szűrős tetejű edényre van szükség!

HASZNÁLATA:

Előkészítés: Tegyen a rácsos lapra 2 kávéskanál magot. Óvatosan engedjen rá vizet. Töltse meg az edényt vízzel és helyezze rá a szűrőt. Az edényben annyi víz legyen, hogy a magok kicsit lebegjenek. Ez segíti a magok egyenletes csírázását. Így ázzanak kb. 12 órát.

Csíráztatás: A csírázás már az első nap elkezdődik. Az első és második napon óvatosan fentről öblítse le a magokat folyó víz alatt és naponta 2x cseréljen vizet az edényben. A gyökerek gyorsan kialakulnak, mert a rácson keresztül vizet keresnek a palánták táplálására. Az edényt világos helyre tegye.

Fogyasztás: Fajtától függően 4-8 nap elteltével a saláta fogyasztható. Az íze a tenyésztés időtartamától és a hajtások méretétől függően változhat. A hajtások felhasználhatók saláták, friss sajt és burgonya díszítésére. Ideálisak a fontos vitaminok és ásványi anyagok szükséges napi mennyiségének beviteléhez. Hozzájárulnak az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez. Amikor megjelennek az első igazi levelei, azokat már ollóval le lehet vágni és átöblítés után már fogyaszthatóak is.

• Mosogatógépben is tisztítható

Elérhetőség: Raktáron

4 990,00 Ft
Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés