Leírás
A BIOCSÍRÁK igazi szuperélelmiszerek, amelyeket otthon termelhet meg! Kísérje végig otthon a növénykék fejlődését! A csíráztatás folyamatának előnye, hogy bizonyos tápanyagok jobban elérhetővé válnak a szervezet számára, és több jótékony hatású enzim található bennük. Pl. az antioxidáns hatású rutin mennyisége 10-szeresére nő 3 nap csíráztatás után. Nagyszerű C, K és B vitaminforrás, gyorsan és könnyen nő. Egyes csírák sok fehérjét, esszenciális zsírsavat és rostot tartalmaznak. Az üvegbe tegyen 1-2 kanál magot. Az edénybe annyi vizet enged, hogy ellepje a magokat, így áznak 12 órát. Ezután naponta 2x vizet kell cserélni és az üveget világos helyre tenni lefelé fordítva, hogy a felesleges víz kifolyhasson. Ha megjelentek a csírák, pár nap növekedés után fogyaszthatók!