0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kis befektetéssel, már az ablakpárkányon is nevelhetünk friss, organikus és genetikai módosítástól mentes növényeket, amelyek magas vitamin, ásványianyag és rost tartalma kiemelkedően magas.

Tovább a termékekhez

No waste kert

No waste kert

Mi tényleg nagyon törődünk a környezetvédelemmel, ezért minden textil termékünk anyagát különleges újrahasznosító technológiával HULLADÉKBÓL állítjuk elő.

Tovább a termékekhez

No waste ruházat

No waste ruházat

Készíts saját tisztító- és szépségápolási szereket és csökkents az otthonodba kerülő műanyag flakonok számát és az egészségre kedvezőtlen hatású vegyszereket. Termékeink leírásánál nagyszerű recepteket találsz erre.

Tovább a termékekhez

No waste takarítás

No waste takarítás

Minden szépségápolási termékünk környezetbarát és csak természetes összetevőket tartalmaz. Bambuszból készült termékeink nagyszerű alternatívát kínálnak ha csomagolás/műanyagmentes életmódra szeretne váltani.

Tovább a termékekhez

No waste fürdőszoba

No waste fürdőszoba

Fantasztikus, kézzel készült és egyedi termékek. Vigyázz rájuk és hosszú évekig gyönyörködhetsz bennük.

Tovább a termékekhez

Magyar kézműves dekorációk és ajándékok

Magyar kézműves dekorációk és ajándékok

Milyen lehet az élet, ha nem termelnénk hulladékot?

Próbálja meg elképzelni egy pillanatra, milyen lenne, ha mindannyian olyan termékeket használnánk, amelyek nem ártanak a Földnek és nem hoznak létre hatalmas hulladéklerakókat, amelyek egyre inkább szennyezik a természetet.

Csak annyit kell tudni, hogy hol és mit vásároljon - olyan termékeket kell választani, amelyek természetes anyagokból készülnek. Így nem csak a természetet, hanem az ön és szerettei egészségét is megvédi. Ráadásul a pénztárcáját is megkímélheti, mivel nem vásárolna rövid élettartamú és korlátozott használatú árukat.

Csatlakozzon ön is azokhoz az emberekhez, akiknek nem mindegy a bolygónk jövője és segítenek megőrizni természetünk szépségét és egészségét. Kezdjen ön is olyan termékeket használni, amelyek nem termelnek hulladékot.

Tovább a termékekhez
Eko bio termékek

Blog

Hogyan csökkenthetjük a környezetszennyezést, ha online vásárolunk?

A fantasztikus szódabikarbóna

Napjainkban egyre többen lesznek allergiások az élelmiszerekre és ezzel együtt megtapasztalják, hogy érzékenyek lesznek a tisztítószerekre is. Ha természetes, kemikália mentes mosó és tisztítószerekhez fordulunk nem lesz többé szükség arra, hogy műanyag csomagolások tucatjait és számunkra ismeretlen összetevőket hurcoljunk az otthonunkba.

Az első ilyen „csodaszer”, melyet bemutatunk az a szódabikarbóna!