Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészséges életmód


A hosszú élet titka, hogy már most, a jelenben minőségi életmódot folytatunk; hogy tudatosan úgy bánunk a testünkkel és az elménkkel, hogy az számunkra a lehető legkielégítőbb legyen. 

A rohanó mindennapokban másodlagosnak tűnhet, de nagyon fontos, hogy megadjuk magunknak azt, amire szükségünk van, a testünknek és lelkünknek egyaránt. 

Ha egyensúlyban vagyunk, akkor a betegségek vagy éppen a stresszből fakadó kellemetlenségek is ritkábban jelentkeznek.

Hiszünk abban, hogy a természet adta hatóanyagok, eszközök harmonikusabban tudnak ebben segíteni és beilleszkedni az életünkbe.

Azért is ezekhez ajánlott fordulni, mert ha természetbarát, natúr termékeket használunk, akkor sokkal kevésbé terheljük a környezetünket. Például egy papírba csomagolt borotvaszappan - miközben ugyanolyan kényeztető érzést ad - sokkal kevesebb szeméttel jár, mint ha időről időre eldobnánk az üres borotvahabos flakont. 

 

A Nowastehome-nál mindent megtalálsz, amit keresel - egészségmegőrzéshez, arc- testápoláshoz, sportoláshoz, egészségi állapotod felméréséhez. 

Natúr kozmetikumaink csupa általunk tesztelt, és jó szívvel ajánlott termék. Nem terhelik sem a szervezetünket felesleges anyagokkal, sem a környezetet. 

A gyorstesztekkel könnyedén megtudhatod, mire van a szervezetednek szüksége, akár a menopauzáról, akár immunrendszered állapotáról van szó. 

Sokat segíthet Neked vagy családtagodnak, ha tudjátok, hogy fennáll-e valamilyen ételérzékenység: ma már elvégezhető otthoni gyorsteszt a gluténérzékenységgel (cöliákiával) kapcsolatban is. 

 

Az életminőségre nagyon erősen hat, hogy mennyire feszült, hajszolt az életünk, és mennyi nyugvópont van benne, amikor visszakerülünk a középpontunkba. 

A stressz csökkentése természetesen is kivitelezhető, gyógyszer mentesen, csupán magunkra szánt idő és figyelem szükséges hozzá. 

Amellett, hogy a stressz ellensúlyozására érdemes olyan kellemes tevékenységeket beiktatni az életünkbe, mint például a kertészkedés - amihez szintén kínálunk termékeket -, bevált megoldás a meditáció is. 

Az ellazuláshoz számos hasznos eszközt találsz a kínálatunkban. 

A hangtálak csodás hatását mindenki ismeri, aki egyszer is megtapasztalta. Az illóolajok pedig segítenek a kívánt hangulatba kerülni. Segítségükkal kiválaszthatod, milyen állapot lenne számodra ideális. Az autódban is élvezheted az illóolajok hatását az aroma diffúzor segítségével. 

Nagy szeretettel kínáljuk egyedi jóga termékeinket is. Igazi támogatás egy edzéshez, ha természetes és minőségi szőnyeget és jóga blokkot használsz. 

Fenntartható jóga eszközeink ugyanazt a kényelmes és biztonságos edzést garantálják, mint a műanyag változatok, de vásárlásukkal tudatosan támogathatod a környezetet. 

Az egészséges életmódhoz tartozó termékeinknél törekedtünk arra, hogy az előállítással és szállítással a környezetet nem terhelő, tartós és egyben megfizethető ‘zöld’ darabokat kínáljunk Neked. 

Szeretettel ajánljuk könyv kínálatunkat is, melyet leginkább az ökotudatos ismeretek vonalán válogattunk össze. Az olvasás az egyik legjobb kikapcsolódás, kicsiknek és nagyoknak is! 

 

Testmozgás, táplálkozás és minőségi pihenő idő - itt csupa olyan terméket találsz, ami segít abban, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból!

Az oldal tetejére