0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prima D-vitamin gyorsteszt

Cikkszám: 5999565291600

D-VITAMIN GYORSTESZT

- Gyorsteszt a D-vitamin koncentráció vizsgálatára

- Pillanatok alatt tesztelheti immunrendszere állapotát

- Megbízható eredmény

- Svájci minőség

A D-vitamin a zsírban oldódó szekoszteroidok azon csoportja, amelyek felelősek a bélben a kalcium, vas, magnézium, foszfát és cink felszívódásának növeléséért. A 25-hidroxi-D-vitamin (beleértve a D2-t és a D3-ot) vérkoncentrációját tekintik a legjobb mutatónak a D-vitamin szintet illetően.

Elérhetőség: Raktáron

4 990,00 Ft
Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Leírás

HOGYAN MŰKÖDIK A D-VITAMIN VIZSGÁLATA? Az orvostudományban a 25-hidroxi-D-vitamin a szervezetben a legfontosabb D-vitamin tároló. Ezért a D-vitamin általános szintjét úgy határozhatjuk meg, hogy kimutatjuk a 25-hidroxi-D-vitamin mennyiségét. Pozitív eredmény esetén a 25-hidroxi-D-vitamin szint kevesebb, mint 30 ng / ml, ami D-vitamin hiányra vagy alacsony szintre utal. Ezekben az esetekben D-vitamin étrendkiegészítők ajánlhatók.

MIKOR VÉGEZHETŐ EL A VIZSGÁLAT? A D-vitamin klinikai alkalmazása elsősorban angolkór (gyermekek esetében), osteomalacia, menopauza utáni osteoporosis és renalis osteopathia diagnosztizálására, kezelésére és megfigyelésére szolgál. A D-vitamin hiány számos más betegséggel együtt jár, beleértve a rákot, a szív-és érrendszeri betegségeket, autoimmun betegségeket, a cukorbetegséget és a depressziót. Ellenőrizze a D-vitamin szintjét annak meghatározása érdekében, hogy szükséges-e szednie D-vitamin kiegészítőket. A D-vitamin gyorsteszt a nap bármely szakában használható.

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés