0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prima koleszterin gyorsteszt - 2db

Cikkszám: 5999565291549

Korábban magas volt a koleszterined és szeretnéd ellenőrizni az aktuális értékedet? Életmódot váltottál és szeretnél megbizonyosodni róla, hogy megéri a sok odafigyelés? Esetleg most először gondoltál rá, hogy egészségügyi megelőzés céljából ellenőrizd egészséged? Koleszterin tesztünk 98%-os pontossággal állapítja meg egy csepp vérből koleszterinszintedet.

MI AZ A KOLESZTERIN?

Koleszterint a szervezet minden sejtje előállít; a legnagyobb mennyiséget a máj. A sejthártyák felépítésében van fontos szerepe, továbbá sokféle hormon szintézisének kiindulási anyaga. Ezen kívül számos élelmiszer tartalmaz koleszterint, hiszen az állati sejtekben is megtalálható. A megemelkedett koleszterinszint a vérben rizikófaktort jelent az érelmeszesedés, magas vérnyomás és szívinfarktus tekintetében. A megnövekedett koleszterinszint összefüggésbe hozható az időskorral, kiegyensúlyozatlan étkezéssel, és a mozgás hiányával is.

Elérhetőség: Raktáron

3 999,00 Ft
Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Leírás

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A TESZTET?

A teszthez szükséged lesz 1 csepp kapilláris, azaz hajszálerekből származó vérre. Ezt bárki biztonságosan, egyszerűen és gyorsan egy apró szúrással leveheti az ujjbegyéből. Közvetlenül a tesztcsíkra cseppentve rövid időn belül választ kapsz kérdésedre: Vajon magas a koleszterinszintem?

MIT TEGYEK, HA A MÉRT KOLESZTERINSZINTEM MAGAS

A kapott eredményt komolyan figyelembe kell venni, bár egy egyszeri magas koleszterinszint érték nem feltétlen jelent tartós állapotot, hiszen koleszterinszintünket számos tényező befolyásolja, így nagyon rövid időn belül változik. Ha a koleszterinszint magas, akkor keressen fel egy orvost, aki megismétli a vizsgálatot egy másik módszerrel, hogy jobban ki tudja értékelni az arterioszklerózis kockázatát.

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés