0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prima menopauza gyorsteszt - 2db

Cikkszám: 5999565291587

Arra gyanakszol, hogy esetleg beléptél a menopauza korszakába?

Keresed az okát menstruációd zavarának, vagy más zavaró, új tünetednek és elmúltál 45 éves? A menopauza a menstruáció végleges megszűnését jelenti, amelyet általában csak a menstruációs ciklus megszűnését követően diagnosztizálnak. A menopauzáig vezető 12 hónapot premenopauzának nevezzük. Számos nő éli át ennek az időszaknak a kellemetlen tüneteit - hőhullám, szabálytalan menstruációs ciklus, alvászavar, hüvelyszárazság, kopaszodás, szorongás, kedélyállapot hullámzás, rövidtávú memória csökkenés és fáradtság.

AZ FSH HORMON ÉS A MENOPAUZA

A menopauzát a női test hormonális egyensúlyának módosulása okozza. Ez a változás általában 45 éves korban következik be, de a valódi jelek körülbelül 55 évesen jelennek meg.

A menstruációs ciklus szabálytalansága a menopauza kezdeti jele, ez a premenopauza. A premenopauza tüneteit a női test által termelt menstruációs ciklust szabályozó hormonok szintjének változása okozza. Ahogy a szervezet mind kevesebb ösztrogén hormont termel, úgy fokozza a folliculus stimuláló hormon (FSH) termelését, amely rendes körülmények között a petefejlődést szabályozná. Az FSH koncentrációja a menopauza során 20 mUI / ml-től körülbelül 80 mUI / ml-ig nő. Az FSH tesztcsíkos vizeletvizsgálat segíthet már a premenopauza meghatározásában, hiszen képes észlelni az FSH jelenlétét a vizeletben, amint a koncentráció 25 mIU / ml fölé emelkedik.

Elérhetőség: Raktáron

2 990,00 Ft
Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Leírás

HOGYAN MŰKÖDIK A MENOPAUZA FSH TESZT?

Az eszköz specifikusan azonosítja az emberi FSH-t, és jelzi, ha a hormon koncentrációja a vizeletben eléri vagy meghaladja a 25 mIU / ml értéket. Bizonyos esetekben az FSH minta 21 mIU / ml és 24,99 mIU / ml között pozitív eredményt adhat. A tesztet a 2. nemzetközi szabvány NIBSC 08/282 alapján kalibrálták.

MIKOR KELL A TESZTET ELVÉGEZNI?

A teszt a hónap bármely időpontjában elvégezhető.

MELYIK NAPSZAKBAN KELL A VIZSGÁLATOT ELVÉGEZNI?

A vizsgálatot bármikor elvégezhetjük a nap folyamán. A reggeli első vizelet azonban magasabb FSH-szintet tartalmaz, ami lehetővé teszi a pontosabb eredmény elérését.

HA 5 PERC ELTELTÉVEL OLVASOM LE AZ EREDMÉNYT, PONTOS LESZ A VIZSGÁLAT?

Nem, az eredményt pontosan 5 perc elteltével kell leolvasni.

MIT TEGYEK HA AZ EREDMÉNY POZITÍV?
Ha pozitív eredmény születik, ismételd meg a tesztet 5-7 nap elteltével. Ha a második vizsgálat is pozitív, lehetséges, hogy a menopauza folyamat megkezdődött. Mindenképpen keresd fel nőgyógyászodat.

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés