0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prima vashiány-gyorsteszt

Cikkszám: 5999565291686

A vas elengedhetetlen a vérképzéshez. A vashiány hátterében az esetek többségében két ok áll: az egyik az elégtelen vasfogyasztás, a másik a fokozott igény.

Tünetei fáradékonyság és gyengeség, fejfájás, szédülés és sápadtság, fokozott szívdobogás-érzés. A vashiány-gyorsteszt segítségével néhány perc alatt megtudhatod, hogy panaszaidat okozhatja-e vashiány, és hogy szervezetednek szüksége van-e vaspótlásra.

VAS ÉS VÉRSZEGÉNYSÉG

A vas a testünk számára nélkülözhetetlen fém, és kulcsfontosságú a vér oxigén szállításához, a sejtek osztódásához és a szövetek és szervek felépítéséhez. Azonban, ha túlzottan magas szinten van jelen az mérgező a szervezet számára. vasat többek között vastartalmú élelmiszerekben gazdag étrenden keresztül viszünk be szervezetünkbe, sejtjeink pedig tárolják azt. A ferritin az a fehérje, ami a vas tárolásáért felelős. A ferritin szintje kiválóan mutatja a test számára rendelkezésre álló vas mennyiségét. A fehérje alacsony szintje a vér a kimerült vaskészletét jelzi, ami a vérszegénység kialakulását megelőző állapot. Fokozott vasigényt okozhat terhesség, vérzés, a vasfelvétel megváltozása, vagy a tuberkulózis is.

Elérhetőség: Raktáron

4 499,00 Ft
Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Leírás

HOGYAN MŰKÖDIK A VASHIÁNYT KIMUTATÓ TESZT?

A teszt a vér ferritin szintjét méri, mindössze 3 csepp vérből. A pozitív eredmény azt jelenti, hogy a ferritin koncentráció ≤ 30 ng / ml. A teszt NIBSC 94/572 harmadik nemzetközi szabvány szerint került kalibrálásra. Néhány esetben a 27 ng / ml és 29 ng / ml közötti ferritin koncentrációjú minta is negatív eredményt adhat.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A TESZTET?

A teszthez szükséged lesz pár csepp kapilláris, azaz hajszálerekből származó vérre. Ezt bárki biztonságosan, egyszerűen és gyorsan egy apró szúrással leveheti az ujjbegyéből. A termék tartalmazza azt a pipettát, amivel a teszthez szükséges mennyiségű vért össze tudod gyűjteni, se többet, se kevesebbet. Videónkban segítünk Neked, hogyan csináld.

MIKOR HASZNÁLHATOM A TESZTET?

A vashiányt kimutató teszt olyan tünetek megjelenésekor végezhető el, mint például a sápadtság, a fáradtság, a gyakori migrén és széles körben elterjedt fájdalom, szívdobogás és alkalmanként megemelkedő pulzus, izomerő hiánya. A tesztet a nap bármely időpontjában elvégezhetjük, de nem végezhető akut betegség, gyulladás, máj- vagy lépproblémák esetén. Ezekben az esetekben is pozitív eredmények lehetnek, tényleges vashiány nélkül.

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés