0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.
Újdonság

Teafa illóolaj - 10 ml

Cikkszám: AboxEO-02

A régi időkben a fa leveleit tea készítésére használták, így jött létre a teafa név. A teafa illóolaj a Melaleuca alternifolia fa leveleiből desztillált, koncentrált folyékony vegyület, mely az ausztráliai Új-Dél-Wales északkeleti partján őshonos. Az olaj antiszeptikus és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik a terpenoidoknak nevezett alkotóelemek miatt és ma sokféle kozmetikumban használatos. A Teafa Illóolajról azt mondják, hogy jó a megfázás, a köhögés és az influenza enyhítésére. A pattanások, gombás fertőzések, korpásodás, hüvelyi fertőzések, aranyér ápolásánál is remek segítség. Köztudott, hogy megnyugtatja a fájó izmokat és gyógyítja az ízületi sérüléseket. Fürdővízhez adva segít a baktériumok leküzdésében. A teafaolajat nem szabad belsőleg használni. Általában csak felnőtteknél ajánlott a használata, gyermekektől és háziállatoktól távol kell tartani. Ne használja, ha várandós vagy szoptatós anyuka. A teafa ősidők óta ismert Kelet-Ausztráliában gyógyító tulajdonságairól . Az ausztrál őslakosok a zúzott leveleket évszázadok óta használják a vágások, égési sérülések, fekélyek és fertőzések gyógyítására. A levelekből származó olajok belélegzésével enyhítették a köhögést és a megfázást, torokfájás enyhítésére használták, tea formájában. Európában 1920 és 1930 között vát ismertté ez az illóolaj, ekkor kezdték használni antimikrobiális tulajdonságai miatt.

Elérhetőség: Raktáron

1 350,00 Ft
GoPay Visa Electron MasterCard Electronic Maestro

Leírás

Latin név: Melaleuca Alternifolia. A növény használt része: levelek és gallyak Származási hely: Ausztrália Extrahálási módszer: gőzdesztilláció

Vélemények

  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

Értékelés